Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gamescom] Een kijkje op de Nintendo-stand

De Gamescom is los, met allereerste een dag speciaal voor de pers! Vandaag gaf MyGamingBoulevard via YouTube een kijkje op de schitterende stand van Nintendo.

De Gamescom is los, met allereerste een dag speciaal voor de pers! Vandaag gaf MyGamingBoulevard via YouTube een kijkje op de schitterende stand van Nintendo. Uiteraard is het een teleurstelling dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild niet speelbaar is, maar het ziet er toch geweldig uit?

Ondanks de slechte geluidskwaliteit aan het begin van de video wilde we je deze toch niet onthouden. Er is een heuse woonkamer nagebouwd en er is plek voor alle amiibo die uitgebracht zijn. Daarnaast kun je op de NES spelen en is ook de mini versie van de allereerste console van Nintendo aanwezig. Ook zie je een aantal games die wél speelbaar zijn!