Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Alle modi Mario Party: Star Rush bekend

Op de Gamescom zijn alle modi van Mario Party: Star Rush uit de doeken gedaan. Deze bevatten nieuwe manieren om samen te spelen en muzikale minigames.

Op de Gamescom zijn alle modi van Mario Party: Star Rush uit de doeken gedaan. Deze bevatten nieuwe manieren om samen te spelen en muzikale minigames. 

Nintendo heeft geen demo van Mario Party: Star Rush meegenomen naar de Gamescom, maar de complete game. De verschillende modi zijn door een oplettende bezoeker getweet en omvatten de volgende onderdelen:

  • Character Museum: Een plek waar je een personage kan kiezen om te gebruiken in de gamewereld. Hier is ook een galerij en de amiibo-functie.
  • Minigames: Een modus waar alle minigames te vinden zijn. Hier kan je Free-for-All, Boss, Bowser en Coinathlon minigames vinden.
  • Toad Scramble: Dit is de nieuwe spelmodi waar je op een spelbord in de vorm van een raster speelt. De thema’s die in de demo te gebruiken waren zijn: ‘grass’, ‘ocean’ en ‘ghost house’.
  • Balloon Bash: een modus met een klein speelbord. Het is de bedoeling zoveel mogelijk munten te verzamelen en aan het einde van elke ronde is een minigame.
  • Rhythm Recital: een muzikale minigame, die gebruik maakt van het touchscreen. Je speelt bekende Mario-muziekjes waar elk personage zijn eigen instrument heeft.
  • Multiplayer: Hier is de mogelijkheid om met vrienden via download play te spelen. Het is zelfs mogelijk om je ‘guest data’ naar de volledige game te over te brengen. Een online-multiplayer stond niet tussen de modi.

Wat vind jij van de hoeveelheid modi?