Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yo-Kai Watch 2DS bundel in oktober, nog lang wachten op Yo-Kai Watch 2

Vandaag kwam Nintendo Europe met nieuws voor de fans van Yo-Kai Watch. Het populaire spel krijgt een eigen 2DS bundel.

Vandaag kwam Nintendo Europe met nieuws voor de fans van Yo-Kai Watch. Het populaire spel krijgt een eigen 2DS bundel. Deze bundel zal tegelijk verschijnen met een 2DS bundel voor New Style Boutique 2. Beiden zouden moeten verschijnen op 7 oktober van dit jaar.

De Yo-Kai Watch versie bevat een blauwe 2DS met daarop Yo-Kai Watch geïnstalleerd. De versie met daarop New Style Boutique 2 bevat, speciaal voor de vrouwelijk fans, een roze 2DS variant.

Echter was er ook minder leuk nieuws voor de fans van Yo-Kai Watch in Europa. Evenals met het eerste deel zullen we geduld moeten hebben voordat deze ook hier te spelen is. Yo-Kai Watch 2, Fleshy Souls and Bony Spirits zal hier pas in het voorjaar van 2017 te verkrijgen zijn, maanden later dan in andere regio’s.