Yo-Kai Watch 2DS bundel in oktober, nog lang wachten op Yo-Kai Watch 2

Vandaag kwam Nintendo Europe met nieuws voor de fans van Yo-Kai Watch. Het populaire spel krijgt een eigen 2DS bundel. Deze bundel zal tegelijk verschijnen met een 2DS bundel voor New Style Boutique 2. Beiden zouden moeten verschijnen op 7 oktober van dit jaar.

De Yo-Kai Watch versie bevat een blauwe 2DS met daarop Yo-Kai Watch geïnstalleerd. De versie met daarop New Style Boutique 2 bevat, speciaal voor de vrouwelijk fans, een roze 2DS variant.

Echter was er ook minder leuk nieuws voor de fans van Yo-Kai Watch in Europa. Evenals met het eerste deel zullen we geduld moeten hebben voordat deze ook hier te spelen is. Yo-Kai Watch 2, Fleshy Souls and Bony Spirits zal hier pas in het voorjaar van 2017 te verkrijgen zijn, maanden later dan in andere regio’s.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Eén gedachte over “Yo-Kai Watch 2DS bundel in oktober, nog lang wachten op Yo-Kai Watch 2

Geef een reactie