Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[REMINDER] Morgenavond DN-Zomerspelen: Mario Kart 8

Morgenavond gaan wij Mario Kart 8 spelen in onze Daily Nintendo-Toernooi. Stem ook mee voor het evenement van volgende week!

Morgenavond gaan wij Mario Kart 8 spelen in onze Daily Nintendo-Toernooi. Doe jij mee?

Eerder deze week kon je op Daily Nintendo lezen dat wij gedurende zomervakantie een wekelijkse evenement organiseren. Morrgenavond vindt het zesde evenement plaats in vorm van Mario Kart 8 voor de Nintendo Wii U. Om mee te kunnen doen met het aankomende evenement moet je de code van het tournament invullen. De code en andere gegevens kan je hieronder vinde

Aankomende evenement: Mario Kart 8 (geen DLC)
Tournament: 9074-4825-4011
Datum: 14 augustus 2016
Tijdstip: 19.00 uur – 21.30 uur

Met het oog op komend weekend kan jij alvast jouw stem uit brengen op de titel die jij graag zou willen spelen tijdens aankomende event. De winnaar van de onderstaande poll maken we woensdag bekend, maak dus snel jouw keuze!

Ga jij de strijd aan? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!