Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Ga jij dit jaar naar een gamebeurs?

Volgende week is het tijd om naar Keulen af te reizen voor Gamescom 2016. Daily Nintendo stuurt een aantal leden van de crew naar het jaarlijkse evenement en zullen jou voorzien van de laatste nieuwtjes, maar wellicht ga jij zelf ook naar Gamescom?

Volgende week is het tijd om naar Keulen af te reizen voor Gamescom 2016. Daily Nintendo stuurt een aantal leden van de crew naar het jaarlijkse evenement en zullen jou voorzien van de laatste nieuwtjes, maar wellicht ga jij zelf ook naar Gamescom? Hoe dan ook, wij zijn benieuwd waar de lezers van Daily Nintendo dit jaar te vinden zijn!

Nintendo zal net als een heleboel andere bedrijven aanwezig zijn op Gamescom 2016. De line-up van Nintendo zal voor degenen die de nieuwste titel uit The Legend of Zelda-serie wil spelen tegenvallen, maar biedt wel een hoop nieuwigheden. Denk aan DLC voor FAST Racing Neo en Mario Party: Star Rush. Tevens zal de komende platform van Nintendo, welke de codenaam NX draagt, schitteren door afwezigheid. De line-up van Nintendo voor Firstlook Festival is nog niet bekend gemaakt.

Wij zijn dan ook benieuwd wie van de lezers naar Keulen gaat afreizen om de huidige line-up te spelen of wellicht te vinden is in Utrecht voor Firstlook Festival. Stem mee!

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe poll bij Daily Nintendo.