Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Openingsscène van Metroid Prime: Federation Force in beeld gebracht

Het verhaal en openingsscène van Metroid Prime: Federation Force is in beeld gebracht door het YouTube-kanaal Gamexplain. Ben je benieuwd hoe deze eruit ziet? Kijk dan snel verder!

Het verhaal en openingsscène van Metroid Prime: Federation Force is in beeld gebracht door het YouTube-kanaal Gamexplain. Ben je benieuwd hoe deze eruit ziet? Kijk dan snel verder!

De spinoff-titel werd op E3 2015 onthuld en werd met veel kritiek door fans onthaald. De belangrijkste reden voor de gegeven kritiek is de matig uitziende graphics en de afwezigheid van Samus, de hoofdpersonage van de serie. Toch geeft Kensuke Tanabe, de geestelijke vader van de Metroid Prime-reeks en ontwikkelaar van Federation Force, aan dat het een waardige titel in de serie is geworden en beloofd een actievolle game, zoals je van de serie gewend bent.

De openingsscène omvat het verhaal in tekst welke hieronder te bewonderen is. Metroid Prime: Federation Force zal inclusief Metroid Prime: Blast Ball uitgebracht worden op 2 september. De laatst genoemde is gratis te downloaden in de eShop.

Ga jij Metroid Prime: Federation Force in huis halen? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!