Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ruim 20 minuten aan RIVE footage

De Nederlandse ontwikkelaar Two Tribes is nog steeds druk bezig met RIVE en hieronder hebben we nieuwe beelden van de game voor je.

De Nederlandse ontwikkelaar Two Tribes is nog steeds druk bezig met RIVE en hieronder hebben we nieuwe beelden van de game voor je.

RIVE komt uit voor verschillende consoles, namelijk: Wii U, pc, PS4 en Xbox One. Het was de bedoeling dat alle versies van de platformer/shooter in september zouden uitkomen, maar deze plannen zijn gewijzigd. De versie voor de console van Nintendo zal later beschikbaar worden gesteld. Voor de andere platformen zal het spel wel gewoon op tijd worden aangeboden.

Het is ook mogelijk dat RIVE voor de Wii U helemaal zal worden geschrapt en dat de game de overstap naar de NX gaat maken. Dit hangt echter af van de specs van de nieuwe machine. Two Tribes wil sowieso dat het spel op 60 frames per seconde draait en dat gaat niet zo gemakkelijk op de huidige console van Nintendo.

Nieuwe beelden hebben we hieronder voor je.