Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dragon Quest X officieel naar de NX

Dragon Quest X werd een tijd terug genoemd door Square Enix als titel voor de NX, daar kwamen ze later op terug. Nu blijkt de game alsnog te komen.

Dragon Quest X werd een tijd terug genoemd door Square Enix als titel voor de NX, daar kwamen ze later op terug. Nu blijkt de game alsnog te komen.

Meer dan een jaar geleden kondigde Square Enix Dragon Quest X en Dragon Quest XI aan voor de Nintendo NX. Echter niet kort na de eerste opmerking over een geplande release, werd het omgezet naar een overwogen release voor Nintendo’s nieuwe console de NX. In een interview met Famitsu is er nu duidelijkheid over Dragon Quest X. In een interview met director Jin Fujisawa en producer Yosuke Saito werd de NX naast de PS4 als de climax voor Dragon Quest X genoemd. Over Dragon Quest XI is nog niks gezegd, maar de NX heeft er in elk geval een game bij.

Verwacht wordt dat Nintendo de console volgende maand officieel onthuld bij de Tokyo Game Show.