Dragon Quest X officieel naar de NX

Dragon Quest X werd een tijd terug genoemd door Square Enix als titel voor de NX, daar kwamen ze later op terug. Nu blijkt de game alsnog te komen.

Meer dan een jaar geleden kondigde Square Enix Dragon Quest X en Dragon Quest XI aan voor de Nintendo NX. Echter niet kort na de eerste opmerking over een geplande release, werd het omgezet naar een overwogen release voor Nintendo’s nieuwe console de NX. In een interview met Famitsu is er nu duidelijkheid over Dragon Quest X. In een interview met director Jin Fujisawa en producer Yosuke Saito werd de NX naast de PS4 als de climax voor Dragon Quest X genoemd. Over Dragon Quest XI is nog niks gezegd, maar de NX heeft er in elk geval een game bij.

Verwacht wordt dat Nintendo de console volgende maand officieel onthuld bij de Tokyo Game Show.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Eén gedachte over “Dragon Quest X officieel naar de NX

 • 08/08/2016 om 18:59
  Permalink

  DQ X is de MMO uit 2012!? waar maandelijkse kosten aanzitten die in Japan oa op de Wii uitkwam.
  Zal dus niet heel veel nieuws zeggen over de NX.

  Maar dat dit nieuws als nieuws gezien wordt doet het vermoeden dat ie ook naar het Westen komt?
  Zou dit betekenen dat NX regiovrij zal worden?

Geef een reactie