Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

“Productie van NX start in begin van derde kwartaal 2016”

De Chinese DigiTimes, welke een behoorlijke staat van dienst heeft als het gaat om het lekken van informatie op technologisch gebied, meldt dat de Nintendo NX-productie in het begin van het vierde kwartaal zal starten.

De Chinese DigiTimes, welke een behoorlijke staat van dienst heeft als het gaat om het lekken van informatie op technologisch gebied, meldt dat de Nintendo NX-productie in het begin van het vierde kwartaal zal starten.

DigiTimes meldt ook dat een proefproductie al iets eerder plaats gaat vinden, namelijk tegen het einde van het derde kwartaal. Overigens wordt niet specifiek aangegeven of men hier het kalenderjaar of boekjaar bedoeld. Het einde van het derde kwartaal van het fiscale boekjaar is pas in december. Omdat de NX in maart 2017 wordt verwacht, lijkt het erop dat DigiTimes verwijst naar het gewone kalenderjaar. Dat zou betekenen dat de NX al bijna klaar is voor productie.

De Nintendo NX wordt het nieuwe game-platform van Nintendo. Momenteel heeft Nintendo slechts aangegeven dat de NX in maart 2017 wordt verwacht. Meer informatie moet later dit jaar komen.