Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Monster Hunter Stories opgedoken

Voor alle Monster Hunter fans onder ons: Monster Hunter Stories heeft een nieuwe trailer gekregen waarbij de focus vooral op de artstijl en het verhaal ligt. Bekijk hem hier.

Voor alle Monster Hunter fans onder ons: Monster Hunter Stories heeft een nieuwe trailer gekregen waarbij de focus vooral op de art-stijl en het verhaal ligt. 

Hoewel wij in Europa nog maar net van Monster Hunter Generations kunnen genieten, staan ze in Japan alweer te springen voor Monster Hunter Stories, een spin-off van de originele Monster Hunter series. De game komt op 8 oktober uit in Japan, en als voorafje brengt Capcom al enkele weken nieuwe beelden en video’s uit.

De laatste van deze video’s is een trailer, waar vooral de kans wordt genomen om de art stijl in de spotlight te zetten. Samen met de gevechten, die in dit spel turn-based zijn, is deze namelijk een stuk anders dan je van de normale Monster Hunter games gewend bent. Bekijk de trailer hieronder.

Het is momenteel nog steeds niet duidelijk of de game ook naar Europa komt, en zo ja, wanneer.  Door het groeiende succes van de Monster Hunter franchise in het Westen wordt er gespeculeerd over de plannen om de game hier naar toe te halen, maar helaas is er nog niets officieel bekend.