Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DN Zomerspelen: Doe jij mee?

Aankomende zondag organiseert Daily Nintendo het vijfde evenement van DN-Zomerspelen en dat gaan we doen met Mario Kart 8! Ga jij de strijd aan?

Aankomende zondag organiseert Daily Nintendo het vijfde evenement van DN-Zomerspelen en dat gaan we doen met Mario Kart 8! Ga jij de strijd aan?

Negen weken lang zal Daily Nintendo een strijdtoneel aanbieden waarin jij jouw skills kan tonen en jezelf kan kronen tot de beste gamer van Daily Nintendo, maar in welke titel(s) dat zal plaats vinden hangt van de uitkomst van onze wekelijkse opiniepeiling af. Wekelijks zal in de poll een aantal mogelijkheden worden aangeboden. Hierbij kan je denken aan racen in Mario Kart 8, elkaar bekogelen met verf in Splatoon en het snel doorlopen van levels in Super Mario Maker. Uiteraard kan je ook zelf een titel aanraden door een berichtje achter te laten.

Aankomend weekend gaan we weer racen in de winnaar van de voorgaande poll: Mario Kart 8. Om mee te kunnen doen met het aankomende evenement moet je de code van het tournament invullen. De code en andere gegevens kan je hieronder vinden.

Aankomende evenement: Mario Kart 8 (geen DLC)
Tournament: 9074-4825-4011
Datum: 14 augustus 2016
Tijdstip: 19.00 uur – 21.30 uur

Ga jij de strijd aan? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!