Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yo-Kai Watch 2 krijgt releasedatum in Australië

Yo-Kai Watch 2 komt in het najaar uit in Noord-Amerika en Australië. De laatst genoemde is inmiddels voorzien van een releasedatum!

Yo-Kai Watch 2 komt in het najaar uit in Noord-Amerika en Australië. De laatst genoemde is inmiddels voorzien van een releasedatum!

Het tweede deel uit de serie gaat verder waar het voorgaande titel is gestopt. Het vervolg onderscheidt zich van het eerste deel door een groter wereld aan te bieden, maar kent ook tijdreizen. Tevens maakt de game gebruik van onlinemogelijkheden en heeft een groter aanbod van Yo-Kai. Het verhaal van het tweede deel in de serie verteld dat Nate zijn Yo-Kai Watch kwijt is gestolen door kwaadaardige Yo-Kai. Om zijn speciale horloge terug te krijgen zal hij terug de tijd moeten gaan, waar een bijzondere ontmoeting plaats vindt met zijn grootvader.

Yo-Kai Watch 2 is tot op heden de beste verkochte titel uit de serie en kent verschillende edities. Deze dragen in het westen de subtitels Fleshy Bones en Bony Spirits. Het verschil tussen de edities ligt in het aanbod van Yo-Kai. Wil je met elke Yo-Kai bevriend zijn, dan zal je gebruik moeten maken van de onlinemogelijkheden en ruilen met andere mensen.

Yo-Kai Watch 2 komt 30 september uit in Noord-Amerika en wordt 15 oktober uitgebracht in Australië. Wie niet langer kan wachten op het vervolg kan het importeren uit Autralië. Doordat zij dezelfde regiocode hanteren is het speelbaar op alle Europese 3DS-systemen. Een Europese releasedatum is nog niet aangekondigd.