Mythische Pokémon Arceus vanaf vandaag verkrijgbaar

Zoals elke maand van 2016 geeft GameFreak ter ere van het 20 jarig bestaan van Pokémon elke maand een nieuwe Pokémon. Deze maand is de mythische Pokémon Arceus verkrijgbaar! Lees verder om te weten hoe jij deze zakmonster kunt krijgen.

De zevende mythische Pokémon die gratis te verkrijgen is niemand minder dan Arceus! Hoewel je de voorgaande keren een Pokémon middels mystery gift kon krijgen, zal je ditmaal naar Game Mania moeten reizen. Via een Nintendo Zone kan je de mythische Pokémon binnen halen voor Pokémon X/Y/Alpha Sapphire/Omega Ruby. Dit geldt ook voor onze lezers uit België.

Arceus zal niet de laatste Pokémon zijn die je kan krijgen via mystery gift of via een Nintendo Zone. Hieronder zal je een overzicht vinden van welke Pokémon in de desbetreffende maand wordt uitgebracht.

  • Victini: september 1 – 24
  • Keldeo: oktober 1 – 24
  • Genesect: november 1 – 24
  • Meloetta: december 1 – 24

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

5 gedachten over “Mythische Pokémon Arceus vanaf vandaag verkrijgbaar

Geef een reactie