[REMINDER] Vanavond DN-Zomerspelen: Mario Kart 8

Vanavond gaan wij Mario Kart 8 spelen in onze Daily Nintendo-Toernooi. Doe jij mee?

Eerder deze week kon je op Daily Nintendo lezen dat wij gedurende zomervakantie een wekelijkse evenement organiseren. Vanavond vindt het vierde evenement plaats in vorm van Mario Kart 8 voor de Nintendo Wii U. Om mee te kunnen doen met het aankomende evenement moet je de code van het tournament invullen. De code en andere gegevens kan je hieronder vinden.

Aankomende evenement: Mario Kart 8 (geen DLC)
Tournament: 9074-4825-4011
Datum: 31 juli 2016
Tijdstip: 19.00 uur – 21.30 uur

Met het oog op komend weekend kan jij alvast jouw stem uit brengen op de titel die jij graag zou willen spelen tijdens aankomende event. De winnaar van de onderstaande poll maken we woensdag bekend, maak dus snel jouw keuze!

Ga jij de strijd aan? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

5 gedachten over “[REMINDER] Vanavond DN-Zomerspelen: Mario Kart 8

Geef een reactie