Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht.

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

FE Fates

Vincent
Gespeeld: Fire Emblem Fates: DLC, Metroid Prime: Blast Ball en Splatoon
Gekocht: Fire Emblem Fates: DLC Map Pack 2

Afgelopen week heb ik Paper Mario: Sticker Star moeten afstaan aan mijn zoontje, waardoor de voortgang tijdelijk wordt gestagneerd. Des te meer tijd ik over had om weer eens terug te keren naar de Koninklijke families van Hoshido en Nohr in Fire Emblem Fates. Recentelijk is het tweede DLC-pakket uitgebracht en ook deze heb ik maar eens gekocht. Het eerste pakket had ik ook vrijwel direct gekocht, maar na de avonturen in Conquest was ik toe aan wat anders. Nu ben ik druk bezig met het eerste DLC-pakket om zo door te gaan naar het tweede pakket en een tweede verhaallijn. De reviews van zowel het eerste als tweede DLC-pakket zijn dan ook binnenkort te lezen op Daily Nintendo.

Op gebied van multiplayer heb ik wat uurtjes gestoken in Splatoon. Denk aan Turf War en Rainmaker. Wie samen wil splatten in Splatoon, ik houd me aanbevolen!

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!