Nieuwe trailer Dragon Ball Fusions beschikbaar gesteld

Dragon Ball Fusions voor de 3DS is nog steeds alleen voor Japan aangekondigd, maar dat betekent niet dat we niets meer van de game laten zien. Er is een nieuwe gameplay-trailer opgedoken en die kun je hieronder aanschouwen.

Dragon Ball Fusions pakt het heel anders aan als dat je gewend bent van de serie. Zo zijn de gevechten turn-based en bestaat je team uit maximaal vijf personages. In Japan zal de game al op 4 augustus in de winkel liggen, maar het is nog steeds niet bekend of de game ook naar Europa komt. Dit zouden Europese Dragon Ball-fans met een 3DS hoogstwaarschijnlijk wel waarderen, want in het land van de rijzende zon werd het spel goed ontvangen door de pers. Famitsu beloonde de game namelijk met een score van 33 van de maximaal 40.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Geef een reactie