Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Exclusieve Pokémon in Pokémon GO mogelijk verkrijgbaar door eieren

Vier Pokémon in Pokémon GO zouden exclusief zijn voor bepaalde regio's. Er is nu echter bewijs dat deze Pokémon ook door het uitbroeden van eieren verkregen kunnen worden.

In Pokémon GO is het momenteel mogelijk om 145 van de 151 beschikbare Pokémon te vangen. Vier daarvan, Taurus, Mr. Mime, Farfetch’d en Kangashkan zouden exclusief zijn voor bepaalde regio’s. Er is nu echter bewijs zijn dat deze Pokémon ook door het uitbroeden van eieren verkregen kunnen worden.

Dit bewijs komt van John Smit, bekend als Oninous Gaming op YouTube, die claimt de eerste te zijn die alle 145 Pokémon heeft geregistreerd. Hij heeft hiervoor zo’n 200 km gelopen en heeft de regio gebonden Pokémon naar eigen zeggen uit 10 km eieren verkregen. Tot nu toe dacht men dat dit niet mogelijk was: Taurus zou alleen in Amerika te verkrijgen zijn, Mr. Mime in Europa, Farfetch’d in Azië en Kangashkan in Australië. Bekijk hieronder de video waarin hij bewijs levert voor zijn prestatie. Hij zou overigens niet de enige zijn met dit bewijs; een Engelse Redditor gaf eerder al aan 142 Pokémon te hebben geregistreerd, inclusief de Taurus die hij in Engeland zou hebben gevangen.

Wanneer men de overige zes Pokémon kan vangen is momenteel nog onbekend. Dataminers zijn erachter gekomen dat Articuno, Zapdos, Moltres, Mew, Mewto en Ditto wel degelijk in de game zitten, maar het is onduidelijk waar en wanneer men deze zal kunnen vangen.