Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe screenshots, art en beelden van The Snack World

Level-5 heeft tijdens het Level-5 Vision evenement de release datum van The Snack World bekend gemaakt. In Japan komt de game in april 2017 naar iOS en Android, de 3DS release volgt in juli. Hoewel het onbekend blijft wanneer de game naar Europa komt hebben we hier een eerste indruk voor je.

Level-5 heeft tijdens het Level-5 Vision evenement de release datum van The Snack World bekend gemaakt. In Japan komt de game in april 2017 naar iOS en Android, de 3DS release volgt in juli. Het is onbekend wanneer de game naar Europa komt.

The Snack World is een RPG waar je naast traditionele Fantasy elementen zoals de wapensmid en de herberg ook gewoon winkels, supermarkten, cafe’s en zelfs smartphones hebt. In de game zal daarnaast gebruik  kunnen worden gemaakt van “Jara”, sleutelhangers die je in de echte wereld kunt kopen en die gelezen kunnen worden door je smartphone of 3DS. Hierdoor zul je diezelfde items dus ook in-game kunnen gebruiken. Deze Jara hebben verschillende merken, zoals “Britannia Enchant,” “Peffany,” Clanarine,” en “Fairy Electronics.”

The Snack World is het vierde “cross-media” project van Level-5. Naast de game voor mobiel en 3DS zal er namelijk een anime, een manga en een speelgoedlijn verschijnen die voor de Jara gaat zorgen. Bekijk hieronder de eerste screenshots, art en gameplay beelden van de 3DS versie.