Winnaars DN community actie bekend

De winnaars van onze meest recente community win-actie zijn bekend. Heb jij meegedaan? Kijk hieronder snel of je hebt gewonnen.

Meedoen was simpel. In de afgelopen 20 dagen hoefde je slechts drie berichten met je DN account te plaatsen om kans te maken op één van de drie prijzen. Dat mocht op het forum of door te reageren op het nieuws. Uit alle deelnemers hebben we drie winnaars getrokken. Wie zijn de gelukkige winnaars geworden? Dat zie je hieronder.

 • Goodie pack: Charmander
 • Skylanders starters pack: Jelle619
 • Digitaal eShop tegoed 15 euro: BK (Rubio)

Namens het DN team alle drie van harte gefeliciteerd. Prijzen worden binnen 2-3 weken toegestuurd! We vragen je alvast je post- of mailadres te sturen aan info@dailynintendo.nl

13 gedachten over “Winnaars DN community actie bekend

 • 24/07/2016 om 11:33
  Permalink

  Oo tof bericht (even uitgaande dat ik het echt ben en er een spelfout in de username staat).

  Paar maanden geleden besloten om account hier aan te maken omdat DailyNintendo vaak bij mn google nieuws updates kwam (custom nintendo filter).
  Dagelijks iets nieuws posten lijkt me lastig, zeker in tijden wanneer het minder met Nintendo gaat, maar op de artikelen die me aanspreken reageer ik altijd wel, als ik iets zinnigs te zeggen heb.

  Nadeel van dagelijks nieuws is wel dat groot/leuk nieuws na een paar dagen al van de hoofdpagina verdwijnt wat eventuele ruimte voor discussie kleiner maakt. Het vermelden van username, de uitlichting op de hoofdpagina en de laatste reacties helpen daar wel een beetje bij.
  Maar mis iets van een goed overzicht van wat er van de week gepost is/gereageerd op is.
  Zeker als je een paar dagen niet op de site ben geweest.

  Ook de reviews zijn een leuke toevoeging die meer aandacht verdienen, zeker omdat de database al redelijk groot is. Misschien een random review per week in het licht zetten?

  • 24/07/2016 om 14:13
   Permalink

   Bedankt voor je reactie, jij bent het inderdaad!

   – Bij veel nieuws verdwijnt ander nieuws inderdaad naar beneden. Zou een wekelijkse nieuwsbrief met highlights je helpen?

   – ben je bekend met de @dncommunity pagina? Je ziet dan direct wie waarop heeft gereageerd

   – we kunnen kijken om in de rechter zijkant de populairste nieuwsposts te laatsen 🙂

   bedankt voor je feedback!

   • 24/07/2016 om 19:02
    Permalink

    Wekelijkse nieuwsbrief kan handig zijn om een paar populaire nieuwtjes samen te vatten, zo kan je alle pokemon Go onzin even samenvatten en een link naar bv de review plaatsen (ipv naar 12 verschillende items). Zo ook met nieuwe aankondigingen, geruchten ed zou ik niet toevoegen.

    De @dncommunity pagina was me nog niet echt opgevallen nee (denk omdat ie openklapt waar ik dan ‘de bovenste’ optie niet als link zie).

 • 25/07/2016 om 09:33
  Permalink

  Nou wat een fijn verjaardagscadeau zeg. Eerst wordt ik van Miiverse verbannen op mijn verjaardag en nu dit weer. 😭

 • 30/07/2016 om 20:47
  Permalink

  Misschien moet ik mijn DN account maar gewoon verwijderen aangezien jullie mij toch nooit wat gunnen. Er kan nog geen sorry o.i.d vanaf zo te zien. Tering hé.

Geef een reactie