Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[REMINDER] Vanavond DN-Zomerspelen: Super Smash Bros. for Wii U

Vanavond gaan wij Super Smash Bros. for Wii U spelen in onze Daily Nintendo-Toernooi. Stem ook mee voor het evenement van volgende week!

Vabavond gaan wij Super Smash Bros. for Wii U spelen in onze Daily Nintendo-Toernooi. Doe jij mee?

Eerder deze week kon je op Daily Nintendo lezen dat wij gedurende zomervakantie een wekelijkse evenement organiseren. Vanavond vindt de derde evenement plaats in vorm van Super Smash Bros. for Wii U voor de Nintendo Wii U. Om mee te kunnen doen met het aankomende evenement moet je de code van het tournament invullen. De code en andere gegevens kan je hieronder vinden.

Aankomende evenement: Super Smash Bros. for Wii U
Tournament ID: 6643 8901 1528 42
Datum: 24 juli 2016
Tijdstip: 19.00 uur – 21.30 uur

Met het oog op komend weekend kan jij alvast jouw stem uit brengen op de titel die jij graag zou willen spelen tijdens aankomende event. De winnaar van de onderstaande poll maken we woensdag bekend, maak dus snel jouw keuze!