Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Paper Mario: Color Splash footage

We hebben nieuwe gameplay beelden voor je van de aankomende Wii U-titel Paper Mario: Color Splash, welke later dit jaar in de winkels komt te liggen.

We hebben nieuwe gameplay beelden voor je van de aankomende Wii U-titel Paper Mario: Color Splash, welke later dit jaar in de winkels komt te liggen.

Paper Mario: Color Splash werd tijdens een eerdere Nintendo Direct dit jaar onthuld. Het nieuwste deel in de Paper Mario-serie draait dit keer om verf, iets wat ook duidelijk naar voren komt in de gevechten. Zoals elke Paper Mario-game krijg je ook hier weer te maken met turn-based battles. In tegenstelling tot eerdere spellen uit de serie worden er echter kaarten toegevoegd. Deze kaarten kan Mario gebruiken om zijn vijanden aan te vallen. De kaarten zijn standaard kleurloos en doen dan weinig schade. Je kunt de kaarten echter van kleur voorzien en hoe meer kleur je aan de kaarten geeft, hoe meer schade ze doen.

Zeer typerend voor de Paper Mario-games is de grote dosis humor in het verhaal en het lijkt erop dat die ook in dit deel weer ruimschoots aanwezig is. De game zal zoals gepland dit jaar uitkomen en wel op 7 oktober. ING nam de game onder de loep en nieuwe beelden kun je hieronder bekijken.