Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[REMINDER] Vanavond DN-Zomerspelen: Mario Kart 7

Vanavond gaan wij Mario Kart 7 spelen in onze Daily Nintendo-Toernooi. Stem ook mee voor het event van volgende week!

Vanavond gaan wij Mario Kart 7 spelen in onze Daily Nintendo-Toernooi. Doe jij mee?

Eerder deze week kon je op Daily Nintendo lezen dat wij gedurende zomervakantie een wekelijkse evenement organiseren. Vanavond vindt de tweede evenement plaats in vorm van Mario Kart 7 voor de Nintendo 3DS. Om mee te kunnen doen met het aankomende evenement moet je de code van het tournament invullen. De code en andere gegevens kan je hieronder vinden.

Aankomende evenement: Mario Kart 7
Community code: 59-2491-1171-3951
Datum: 17 juli 2016
Tijdstip: 18.30 uur – 21.30 uur

Met het oog op komend weekend kan jij alvast jouw stem uit brengen op de titel die jij graag zou willen spelen tijdens aankomende event. De winnaar van de onderstaande poll maken we dinsdag bekend, maak dus snel jouw keuze!

Ga jij de strijd aan? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!