Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eevee is één van de Pokémon die redelijk veel in Pokémon GO voorkomt. Momenteel kan hij alleen in de drie originele evoluties veranderen: Jolteon, Vaporeon of Flareon. Welke evolutie jouw Eevee aannam bleek tot nu toe willekeurig te zijn, maar mensen zijn er nu achter dat je dit kunt beïnvloeden.

Eevee is één van de Pokémons die redelijk veel in Pokémon GO voorkomt.  Momenteel kan hij alleen in één van de drie originele evoluties veranderen: Jolteon, Vaporeon of Flareon. Welke evolutie jouw Eevee aannam bleek tot nu toe willekeurig te zijn, maar mensen zijn er nu achter dat je dit kunt beïnvloeden. 

En dit blijkt niet eens zo heel moeilijk te zijn: Je hoeft je Eevee voor evolutie alleen maar een nickname te geven. Noem hem Sparky om een Jolteon te krijgen, Rainer voor een Vaporeon en Pyro voor een Flareon. De namen zijn een verwijzing naar de anime, waar vier trainers genaamd de Eevee Brothers dezelfde namen hadden.

Bekijk hieronder een filmpje van hoe het werkt.