Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Severed Wii U beelden & developer interview

Tijdens het E3 vorige maand was al aangekondigd dat Severed, de nieuwe game van de makers van Guacamelee, deze zomer op Wii U en 3DS zou verschijnen. Nintendo World Report deelt nu beelden van de game, plus een interview met de developers.

Tijdens het E3 vorige maand was al aangekondigd dat Severed, de nieuwe game van de makers van Guacamelee, deze zomer op Wii U & 3DS zou verschijnen. Nintendo World Report deelt nu beelden van de game plus een interview met de developers.

In Severed nemen spelers de rol aan van Sasha, die met een levend zwaard in de hand op zoek gaat naar haar verloren familie. Door middel van swipe-based touch controls los je puzzels op, ontdek je geheimen en versla je weerzinwekkende monsters in een nachtmerrie achtige wereld.  Bekijk 11 minuten aan gameplay hieronder.

De game wordt als cross-buy aangeboden, wat betekent dat je het spel ook op de 3DS zal krijgen als je het op de Wii U koopt en vice versa.