Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pikachu als starter in Pokémon GO

Terwijl wij wachten op de release komen ze in andere landen steeds meer te weten over Pokémon Go. Zo kwamen sommige mensen erachter dat je naast de drie bekende start Pokémon ook een Pikachu als starter kunt kiezen.

Terwijl wij met smart wachten wachten op de release komen ze in andere landen steeds meer te weten over Pokémon Go. Zo kwamen sommige mensen erachter dat je naast de drie bekende start Pokémon ook een Pikachu als starter kunt kiezen.

Net zoals in de games moet je aan het begin van Pokémon GO kiezen uit drie start Pokémon. Als verwijzing hiernaar zijn dat de starters van de orginele series: Bulbasaur, Squirtle en Charmander. Als je het spel begint zullen deze vlak voor je verschijnen, met als doel dat je er één uitkiest en vangt.

Maar wat gebeurd er als je gewoon wegloopt? Omdat het spel je toch wilt leren hoe je Pokémon vangt zullen de drie starters voor je blijven verschijnen todat je er één vangt. Als je echter weg blijft lopen zal er uiteindelijk een vierde starterskeuze gegeven worden: Pikachu!

Bekijk het onderstaande filmpje om te zien hoe het werkt. Let wel dat er een aardig eindje gewandeld moet worden om de drie normale starters “af te wijzen”. Wat denken jullie? Is het het waard? Of kiezen jullie liever de starters? Laat het ons weten in de berichten sectie!