Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] DN-Zomerspelen: Welke titel wil jij spelen op 17 juli?

Aankomende zondag, 10 juli, trappen we de DN-Zomerspelen af met Mario Kart 8 voor de Nintendo Wii U. De komende weken gaan we soortgelijke evenementen organiseren om in verschillende titels tegen elkaar te strijden. Maar welke titel dat gaat worden bepaal jij!

Aankomende zondag, 10 juli, trappen we de DN-Zomerspelen af met Mario Kart 8 voor de Nintendo Wii U, maar daar blijft het niet bij!

De komende weken gaan we soortgelijke evenementen organiseren om in verschillende titels tegen elkaar te strijden. Maar welke titel dat gaat worden bepaal jij! Met jouw stem kan jij jouw invloed uitoefenen in onze poll waarin een aantal titels zijn geselecteerd. Denk aan Mario Kart 8, Pokkén Tournament en Super Smash Bros, maar er is ook ruimte om een niet genoemde titel te benoemen. De titel die de meeste stemmen krijgt zal gespeeld worden op de aangegeven datum.

Deze week kan jij bepalen welke titel gespeeld zal worden op 17 juli. Op dinsdag 12 juli zal de titel met de meeste stemmen bekend gemaakt worden. Dit lijkt wat kort na de publicatie van de poll, maar het kan zo zijn dat er na de bekendmaking van de titel het een en ander dient te worden voorbereid. Denk aan een schema opstellen en NNID-gegevens uitwisselen.

Je kan jouw voorkeur hieronder aangeven!

Negen weken lang zal een evenement georganiseerd worden door Daily Nintendo. Door jouw stem uit te brengen heb jij invloed op welke titel gespeeld gaat worden. Laat weten waarop jij je stem hebt uitgebracht door een berichtje achter te laten in de onderstaande berichtensectie!