Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vijf klassieke Zelda-deuntjes in Breath of the Wild

Wie dacht dat Breath of the Wild geen klassieke deuntjes kent heeft het mis. YouTuber Zeltik heeft een compilatie video gemaakt waarin de aanwezigheid van een aantal klassieke Zelda-deuntjes in The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt bevestigd. Lees en hoor verder om er achter te komen om welke deuntjes het gaat.

Wie dacht dat Breath of the Wild geen klassieke deuntjes kent heeft het mis. YouTuber Zeltik heeft een compilatie video gemaakt waarin de aanwezigheid van een aantal klassieke Zelda-deuntjes in The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt bevestigd. Lees en hoor verder om er achter te komen om welke deuntjes het gaat.

Eerder kon je lezen op Daily Nintendo dat “Song of Time” aanwezig zal zijn in de nieuwe heldenepos van Link, maar de titel kent meer nostalgische deuntjes. In de onderstaande video worden de liedjes in het gehoor gebracht in combinatie met uitleg van Zeltik.