Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Miyamoto over Pikmin 4

Shigeru Miyamoto had tijdens zijn aanwezigheid op de meest recente E3 een interview met GameRant; een internationale gamewebsite. Hoewel het interview grotendeels over de nieuwe Zelda-titel voor de Wii U en NX ging, deelde de legendarische gameontwikkelaar informatie over de ontwikkeling van Pikmin 4.

Shigeru Miyamoto had tijdens zijn aanwezigheid op de meest recente E3 een interview met GameRant; een internationale gamewebsite. Hoewel het interview grotendeels over de nieuwe Zelda-titel voor de Wii U en NX ging, deelde de legendarische gameontwikkelaar informatie over de ontwikkeling van Pikmin 4.

Vorig jaar werd naar buiten gebracht dat de ontwikkeling van Pikmin 4 bijna klaar zou zijn, maar sindsdien is het aardig stil gebleven rondom de titel. Vandaag werd kenbaar gemaakt dat er tijdens de ontwikkeling van verschillende titels een prioriteitenlijstje wordt gemaakt en dat de vierde titel in de Pikmin-serie daar niet op stond. Miyamoto hoopt dat dit spoedig zal veranderen.

Yes, you are right, and we’re working on [Pikmin 4]. So, you know, when we’re in development we have to create a list of priorities and it has been hard to kind of fit that into that list, but we’re hopefully starting to see that on the list now.

Hoewel eerder bekend werd gemaakt dat Pikmin 4 bijna klaar zou zijn is de titel nog niet aangekondigd door Nintendo. Het is dan ook niet bekend voor welke platform de titel zal uitkomen. Zodra meer informatie bekend wordt gemaakt lees je dat op Daily Nintendo.