Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DN Zomerspelen: Doe jij mee?

Aankomend weekend start de zomervakantie voor het eerste gedeelte van Nederland. Hoogste tijd om te relaxen en de zon op te zoeken zou je denken, maar voor wie thuis blijft organiseert Daily Nintendo de DN Zomerspelen. Ga jij de strijd aan?

Aankomend weekend start de zomervakantie voor het eerste gedeelte van Nederland. Hoogste tijd om te relaxen en de zon op te zoeken zou je denken, maar voor wie thuis blijft organiseertย Daily Nintendo de DN Zomerspelen. Ga jij de strijd aan?

Negen weken lang zal Daily Nintendo een strijdtoneel aanbieden waarin jij jouw skills kan tonen en jezelf kan kronen tot de beste gamer van Daily Nintendo, maar in welke titel(s) dat zal plaats vinden hangt van de uitkomst van onze wekelijkse opiniepeiling af. Wekelijks zal in de poll een aantal mogelijkheden worden aangeboden. Hierbij kan je denken aan racen in Mario Kart 8, elkaar bekogelen met verf in Splatoon en het snel doorlopen van levels in Super Mario Maker. Uiteraard kan je ook zelf een titel aanraden door een berichtje achter te laten.

Voor het eerste evenement hebben we besloten dat Mario Kart 8 het meest voor de hand liggend is om de DN-Zomerspelen te starten. Een andere reden is dat vrijdag de poll online komt en te kort op het evenement zit om een eerlijke uitkomst te hebben. Vanaf aankomende vrijdag kan jij je stem uit brengen op welke titel gespeeld kan worden op 17 juli.

Om mee te kunnen doen met het aankomende evenement moet je de code van het tournament invullen. De code en andere gegevens kan je hieronder vinden.

Aankomende evenement: Mario Kart 8 (geen DLC)
Tournament: 9074-4825-4011
Datum: 10 juli 2016
Tijdstip: 18.30 uur – 21.30 uur

Ga jij de strijd aan? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!