Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ubisoft zal NX gaan ondersteunen

De Nintendo NX wordt in maart 2017 verwacht. Ondanks dat we nog weinig van de nieuwe console weten, is wel vrij zeker dat Ubisoft de NX zal ondersteunen.

De Nintendo NX wordt in maart 2017 verwacht. Ondanks dat we nog weinig van de nieuwe console weten, is wel vrij zeker dat Ubisoft de NX zal ondersteunen.

Aanvankelijk bracht Ubisoft ook flink wat titels voor de Wii U uit. Door tegenvallende verkopen van deze console is de third-party ontwikkelaar daar echter mee gestopt. Game Informer heeft Ubisoft nu gevraagd of ze de Nintendo NX wel weer zullen ondersteunen. En dat lijkt het geval te zijn. Yves Guillemot, CEO van het bedrijf, gaf namelijk de volgende reactie:

“You can expect we’ll support Nintendo. Nintendo is one of the best partners in the world.”

De verwachting is dat Nintendo de NX later dit jaar zal onthullen. Een goede third-party support zal zeker belangrijk zijn en dus is het goed te horen dat Ubisoft het aankomende game-platform van Nintendo wil gaan ondersteunen.