Hyper Light Drifter waarschijnlijk toch naar Wii U

In februari van dit jaar liet Heart Machine weten dat het niet meer zeker was dat hun game, Hyper Light Drifter, nog naar de Wii U zou gaan komen. Nu lijkt het er toch op dat deze versie gewoon zal verschijnen.

In februari liet de ontwikkelaar weten dat Hyper Light Drifter voor de Wii U ‘in limbo’ was. Het zag er ook steeds meer naar uit dat de game voor de console van Nintendo zou worden geschrapt. Het is dan ook een verrassing dat Heart Machine nu laat weten dat de ze bezig zijn om de puntjes op de i te zetten voor de Wii U-versie en dat ze meer laten weten als deze gereed is.

Hyper Light Drifter wordt gemaakt dankzij een succesvolle Kickstarter-campagne. De game is een action RPG en is een ode aan games van het 8-bit- en 16-bit-tijdperk.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Eén gedachte over “Hyper Light Drifter waarschijnlijk toch naar Wii U

Geef een reactie