Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Welke titels uit 2016 heb jij al gekocht?

Welke aankopen heb jij dit jaar al gedaan? Laat het ons weten in onze wekelijkse opiniepeiling. Stem mee!

Welke aankopen heb jij dit jaar al gedaan? Laat het ons weten in onze wekelijkse opiniepeiling. Stem mee!

Vorige week luidde de vraag: “Welk NX-gerucht hoop jij dat waar is?”. Je kon stemmen op een van de zes meest spraakmakende geruchten rondom de nieuwe Nintendo-platform. Al vrij snel werd duidelijk dat het tussen drie opties zou gaan, waarbij de meeste voorkeur uit is gegaan naar een even krachtig console als Playstation 4 Neo. Hieronder kan je de top drie waarnemen.

  1.  
  2.  

Vanaf gisteren kan je de DN Top 10 van 2016 lezen. In deze special worden de tien beste games uit 2016 uitgelicht. Uiteraard vindt eind dit jaar een nieuwe samenstelling plaats. Ditmaal zijn wij benieuwd naar welke 2016-titels jij al hebt gekocht. In de onderstaande lijst staan enkel titels benoemd die op een Nintendo-platform zijn uitgebracht. Mocht er naar jouw idee een titel ontbreken of wil jij jouw aankoop voor de Playstation 4/Xbox One/PC/etcetera delen, dan kan dat natuurlijk ook! Breng jouw stem uit en laat ons weten welke aankoop jij dit jaar al hebt gedaan!

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe poll bij Daily Nintendo. Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!