Nieuwe Rock ‘N Racing-game in aantocht

EnjoyUp Games staan bekend om hun vele titels die te vinden zijn in de Nintendo eShop. Daar komt binnenkort weer een nieuwe game bij, namelijk Grand Prix Rock ‘N Racing.

Zoals de naam van het nieuwste deel in de serie al doet vermoeden, wordt er nu gereden met Formule 1-wagens. De ontwikkelaar belooft ook realistische physics en vele mogelijkheden om je auto aan te passen. Wanneer de game uit gaat komen is nog niet bekend.

Als de naam van de nieuwe titel van EnjoyUp Games je bekend in de oren klinkt, dan kan dat kloppen. Grand Prix Rock ‘N Racing is namelijk al beschikbaar op de Xbox One. Tevens is diens voorganger, Rock ‘N Racing, al in de Wii U eShop te vinden.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Geef een reactie