Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Phoenix Wright: Ace Attorney 6 gameplay demo presentatie.

Hoewel het nog enkele maanden gaat duren voordat de nieuwe Ace Attorney game in Europa wordt uitgebracht zijn er sinds het E3 steeds meer Engelstalige beelden van verschenen. In de demo die op het E3 gespeeld kon worden laat men onder andere meer van het verhaal en nieuwe gameplay elementen zien.

Hoewel het nog enkele maanden gaat duren voordat de nieuwe Ace Attorney game in Europa uitkomt zijn er sinds het E3 steeds meer Engelstalige beelden van verschenen. In de speelbare E3 demo liet men onder andere meer van het verhaal en de nieuwe gameplay elementen zien.

Het spel speelt zich af in het oosterse Kingdom of Khuraín, waar zowel Phoenix als de speler er al snel achter komen dat rechtszaken hier net iets anders gaan dan dat ze gewend zijn. Deze worden namelijk niet gewonnen door middel van keihard bewijs en goede argumenten, maar door middel van spirituele visioenen, die de laatste momenten in het leven van een slachtoffer laten zien. De demo laat zien hoe Phoenix het in de eerste zaak opneemt voor nieuw personage Ahlbi Ur-gaid, die volgens zo’n zelfde visioen Khuraín’s nationale schat gestolen zou hebben en de wacht daarvan vermoord. Aan de speler de taak om dit via de nieuwe Seance Vision te analyseren en de fouten eruit te pikken.

Ace Attorney: Spirit of Justice zal in September op de 3DS eshop verschijnen voor €29,99.