Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo is stil over NX door ‘geheim idee’

Het feit dat Nintendo nog steeds niets concreets over de Nintendo NX heeft onthuld zou komen doordat Nintendo met een nog geheim idee bezig is.

Het feit dat Nintendo nog steeds niets concreets over de Nintendo NX heeft onthuld zou komen doordat Nintendo met een nog geheim idee bezig is.

We hebben al veel geruchten over de nieuwe console voorbij zien komen, maar écht concrete informatie ontbreekt vooralsnog. Nintendo zelf heeft slechts bekend gemaakt dat de nieuwe console in maart 2017 op de markt moet komen. Nintendo’s Shigeru Miyamoto heeft nu laten weten waarom er nog zo weinig onthuld is over het nieuwe game-platform. De oorzaak ligt volgens hem in het feit dat het Japanse bedrijf aan een geheim idee werkt voor de NX. Het lijkt inderdaad logisch dat er dan, met oog op de concurrentie, wijs de lippen op elkaar wordt houden. Shigeru Miyamoto:

“In terms of NX, there’s an idea that we’re working on. That’s why we can’t share anything at this point, and I don’t want to comment on the other companies. If it was just a matter of following advancements in technology, things would be coming out a lot quicker.”

Bovenstaande informatie roept meer vragen dan antwoorden op welke waarschijnlijk pas later dit jaar, wanneer Nintendo de NX wil onthullen, worden beantwoord.

Bron