Futuridium EP Deluxe ook naar New 3DS [UPDATE]

Eind vorige maand kwam Futuridium EP Deluxe uit voor de Nintendo Wii U. Mixed Bag Games heeft laten weten dat de game ook naar de New 3DS gaat komen.

De retro-shooter is echter niet de enige game die de ontwikkelaar zal uitgeven voor de New 3DS Ook forma.8, die alleen nog gepland stond voor de Wii U, zal voor de vernieuwde versie van de handheld verschijnen. Ben je dus in het bezit van een ‘oude’ Nintendo 3DS, dan kun je deze spelletjes helaas niet spelen.

Toch zullen deze groep gamers niet worden vergeten door Mixed Bag. Zij zijn op het moment bezig met een nieuwe titel die op alle versies van de 3D-handheld gespeeld kunnen worden. Wat voor game dit gaat worden en hoe de naam zal zijn wordt later bekendgemaakt.

UPDATE: We hebben de eerste beelden van de Nintendo 3DS versie voor je.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Eén gedachte over “Futuridium EP Deluxe ook naar New 3DS [UPDATE]

Geef een reactie