Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nyan-modus Yo-Kai Watch 3 in beeld gebracht

Yo-Kai Watch 3 biedt de speler de mogelijkheid om een eigen 'nyan' te creëren. Lees en kijk verder om de gloednieuwe modus te bewonderen!

Yo-Kai Watch 3 biedt de speler een totaal nieuwe modus aan. Lees en kijk verder om de gloednieuwe modus te bewonderen!

Wie Yo-Kai Watch heeft gespeeld zal niet ontgaan zijn dat de katachtige-personage Jibanyan verschillende vormen kent. Denk aan Robonyan, Goldenyan en Thornyan. Sommige ‘nyans’ zijn te verkrijgen door het fuseren van twee Yo-Kai of door het lezen van QR-code op een fysieke Yo-Kai Medaille. Yo-Kai Watch 3 gaat een stapje verder en biedt de speler de mogelijkheid om een eigen nyan te creëren. Dit houdt in dat je een nyan kan voorzien van kleur, accessoires en een stem. In de onderstaande video kan je de beelden bekijken.

Halverwege juli wordt de derde hoofdtitel uit de Yo-Kai Watch-serie uitgebracht in Japan, te kennen als Yo-Kai Watch 3: Sushi en Yo-Kai Watch 3: Tempura. Hoewel wij net het eerste deel achter de rug hebben, hebben de ontwikkelaars van de Yo-Kai Watch-serie aangegeven de tijd tussen de releases zo kort mogelijk te houden zodat op den duur de rest van de wereld gelijk loopt met Japan. Mocht je de eerste titel nog niet gespeeld hebben, lees dan onze review van Yo-Kai Watch!