Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

xenoblade

Vincent
Gespeeld: Xenoblade Chronicles X, Yo-Kai Watch
Gekocht: –

Afgelopen week werd Tokyo Mirage Sessions #FE gelanceerd. Hoewel ik wel een pre-order klaar had staan, heb ik deze toch maar geannuleerd. De gekozen richting van de titel sprak mij niet zo aan, maar heeft wel weer goede recensies gekregen. Wellicht dat ik het alsnog in huis ga halen, maar voordat ik daar aan toe geef wil ik eerst mijn backlog bijwerken. Met de broodmagere releaselijst van de Wii U moet dat wel ruimschoots goed komen.

Mijn gameweek kreeg vorm door Xenoblade Chronicles X en Yo-Kai Watch. Bij de eerste genoemde titel heb ik getracht de eindbaas te verslaan, maar ondanks dat ik twee level 50 skells in bezit heb, wil het me nog niet echt lukken. Hopelijk kan ik volgende week het tegenovergestelde melden! Wie met mij online missies wil doen, kan zich hier melden!

retro city rampage

Thomas
Gespeeld: Retro City Rampage: DX en Dual Core
Gekocht: Retro City Rampage: DX
Gekregen: Dual Core

Deze week heb ik besloten weer een indie-game aan te schaffen voor de 3DS. Mijn oog was dit keer gevallen op Retro City Rampage: DX, die wij een 7,5 hebben gegeven. Deze titel zit vol met verwijzing naar popcultuur en is een open-world game in de trant van GTA. Nadat ik de game vier uur heb gespeeld, kan ik zeggen dat er heel veel humor en leuke missies aanwezig zijn. Het rondrijden in allemaal verschillende auto’s met de politie op je hielen kan je maar in een paar games op de 3DS meemaken, en dit is er een van.

Naast Retro City Rampage heb ik ook Dual Core gespeeld op de Wii U. In deze pas uitgekomen game baan je je een weg door een verlaten ruimteschip. Het verhaal klinkt niet al te origineel, maar de gameplay is tot nu toe erg goed. Je beweegt je namelijk voort in een bijzonder pak, die in alle mogelijke richtingen projectielen kan afschieten. Zowel in de arcade mode als in de story mode is dit een unieke mix van een top-down adventure game en retro shooters. Dual Core wordt ook komende week nog een aantal keer gespeeld en dan ga ik er een review over schrijven.

mighty no 9

Randy
Gespeeld: Mighty No. 9
Gekregen: Mighty No. 9

Sinds afgelopen donderdag ben ik volop aan de slag met Mighty No 9. Veel zal ik er nog niet over verklappen, aangezien jullie binnen enkele dagen een uitgebreide review kunnen verwachten. Is de game echt zo teleurstellend als de media beweert? of…?

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!