Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgende ronde Pokémon nieuws op komst!

Nog een paar maandjes en dan komt generatie zeven van Pokémon alweer uit. The Pokémon Company heeft aangekondigd wanneer de volgende ronde info vrij komt.

Nog een paar maandjes en dan komt generatie zeven van Pokémon alweer uit. The Pokémon Company heeft aangekondigd wanneer de volgende ronde info vrij komt.

Tijdens de E3 vorige week liet Nintendo voor het eerst echte gameplay van de game zien. In deze gameplay werden drie nieuwe Pokémon en een nieuwe manier van battelen onthuld. De Battle Royale modus is een modus waarin je met vier spelers free-for-all (of volgens Pokémon Nederland gratis voor iedereen) een gevecht aangaat. De nieuwe lading informatie zal echter niet lang op zich laten wachten. The Pokémon Company heeft namelijk zojuist aangekondigd 1 juli nieuwe informatie vrij te geven. In Nederland zal die om drie uur ’s middags plaatsvinden. Waarschijnlijk zal, net als de voorgaande keren, er om die tijd een nieuwe trailer van de games verschijnen.