[POLL] Welk NX-gerucht hoop jij dat waar is?

Je kan niet om de talloze geruchten over de aankomende gameplatform van Nintendo heen, maar van welk gerucht hoop jij dat het realiteit wordt?

Voordat we overgaan op de poll van deze week blikken we terug op de opiniepeiling van voorgaande week. De poll van vorige week ging over jouw mening betreft Nintendo E3 2016, welke ons The Legend of Zelda: Breath of the Wild voorschotelde. De uitslag is inmiddels bekend en laat ons zien dat de meeste van jullie het een goede E3 vinden. Weliswaar was het voor jullie niet de allerbeste E3 van Nintendo, maar ook niet de slechtste.

De poll van deze week brengt ons naar de grote afwezige op de E3: NX. Nintendo gaf al vroeg aan dat het nieuwe gameplatform niet op E3 2016 aanwezig zal zijn en later in het jaar onthuld wordt, maar verder weten we vrijwel niets over de nieuwe console. De afgelopen maanden kon je talloze geruchten over de NX lezen op Daily Nintendo, maar van welke gerucht hoop jij dat waar is? We hebben voor het gemak de meest spraakmakende geruchten gekozen. Laat ons jouw keuze weten in de onderstaande berichtensectie!

Elke vrijdag kan je stemmen op een nieuwe poll bij Daily Nintendo. Heb jij nog suggesties voor een toekomstige poll? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie of op het forum!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

13 gedachten over “[POLL] Welk NX-gerucht hoop jij dat waar is?

 • 24/06/2016 om 06:26
  Permalink

  Persoonlijk hoop ik op hybride. Lijkt mij ideaal om hetzelfde apparaat een console en handheld te hebben. Persoonlijk hoop ik niet op Wii U-ports.

 • 24/06/2016 om 09:22
  Permalink

  Een samensmelting van handheld en console (hybride) lijkt mij gewoon ideaal dan is de NX echt de beste console ooit voor mij
  maar het liefst zie ik dat de NX het volgende heeft/is (in volgorde wat ik het liefst heb)
  1. Een samensmelting van handheld en console (hybride)
  2. Het gebruik en terugkeer van cartridges
  3. Een even krachtig console als Playstation 4 Neo

 • 24/06/2016 om 11:05
  Permalink

  Ik ga voor de hybride, voornamelijk omdat ik hoop dat de NX meer wordt dan een console die te laat in deze generatie komt.
  Het hybride systeem geeft me dan hoop dat Nintendo net zoiets kan doen als wat Microsoft van plan is met de Scorpio, maar dan zonder dat je hele nieuwe console hoeft te kopen.

 • 24/06/2016 om 19:05
  Permalink

  Kijk, ik hoef die tablet niet als de nieuwe wii er komt, ik hoop alleen dat het 4k aankan en wii en wii u spellen aankan en dat hij sneller is.

 • 24/06/2016 om 19:25
  Permalink

  Ik mis toch nog wat opties in de POL… bijvoorbeeld is er al vaker gezegd dat de NX veel 3rd party support krijgt. Daar hoop ik het meeste op en natuurlijk dat hij in ieder geval krachtig genoeg is om 3rd party support te blijven krijgen.
  Dat was één van de grote redenen waarom de WiiU het niet heeft gered naar mijn mening.

  Dus graag de POL uitbreiden met meer opties.

   • 24/06/2016 om 20:16
    Permalink

    Allereerst welkom bij DN 🙂 Ik heb de poll zelf niet gemaakt, maar ik denk dat die optie expres is weggelaten aangezien het geen echt gerucht is. Er zijn een aantal partijen die interesse hebben getoond, of deze ook veel zullen uitbrengen is een 2de.

    • 24/06/2016 om 22:18
     Permalink

     Dit dus.

     Het gaat om de geruchten en dit zijn de meest spraakmakende geruchten. De lijst wordt in ieder geval niet aangepast.

 • 18/06/2017 om 14:09
  Permalink

  Zo’n beetje een jaar later, weten we wat waar is over de NX/switch; Hybride, cartridges en Wii-U ports. Het is altijd leuk om oude geruchten artikelen terug te lezen om wat voor aparte geruchten er verder tussen staan zoals VR

Geef een reactie