Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Layton en Inazuma Eleven aangekondigd

Tijdens een livestream heeft de directeur van Level 5 concept-art en informatie getoond van een nieuwe Layton en Inazuma Eleven. Meer informatie komt volgende maand.

Tijdens een livestream heeft de directeur van Level 5 concept-art en informatie getoond van een nieuwe Layton en Inazuma Eleven. Meer informatie komt volgende maand.

Volgende maand zal er een presentatie zijn waarin nieuwe games van Level-5 worden aangekondigd. Vandaag zijn echter al twee games bevestigd.

Allereerst krijgt de Professor Layton-serie weer een degelijk vervolg. Professor Layton en de Erfenis van de Azran is het laatste deel uit de tweede trilogie en stamt al weer uit 2013. Sindsdien is het stil geweest rondom Layton, maar een nieuw deel zal volgende maand onthuld worden. Toch zullen er volgens de vertaling van de live-stream veranderingen in de serie komen: Layton is niet meer de hoofdpersoon, en z’n zoon zal het ook niet zijn. Level 5 lijkt groot uit te pakken, omdat de voicecast bestaat uit grote namen in de Japanse entertainment-industrie.

Naast de aankondiging van een nieuwe Layton, zal ook de Inazuma Eleven-serie een game rijker worden. De setting van de game zal weer teruggaan naar het tijdperk van eerste delen, maar de hoofdpersoon zal ook in deze game anders zijn. Naast een game zal er ook een nieuwe anime verschijnen.

Conceptart voor Layton is hieronder te zien.

Conceptart voor de nieuwe Inazuma Eleven is hieronder te zien:

 

 

Volgende maand zal meer informatie bekend worden gemaakt. Of de games verschijnen op een Nintendo console is nog niet bekend.

Kijk jij uit naar deze nieuwe delen?