Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Warner Bros. suggereert NX support

Warner Bros. is één van de weinige third-party bedrijven die nog steeds de Wii U ondersteunt met software, zeer waarschijnlijk zullen ze ook de NX ondersteunen.

Warner Bros. is één van de weinige third-party bedrijven die nog steeds de Wii U ondersteunt met software, zeer waarschijnlijk zullen ze ook de NX ondersteunen.

Nintendo houdt nog steeds de kaken stijf op elkaar betreft de NX, maar beetje bij beetje komt er wel informatie naar buiten over interesse van third-parties. Zo zou onder andere Take-Two erg geïnterreseerd zijn in de NX. Ubisoft heeft ondertussen zelfs al hun eerste NX game, Just Dance 2017, aangekondigd en aan dit lijstje met interesse wordt nu Warner Bros. toegevoegd. David Haddad, de president van Warner Bros. Interactive Entertainment, liet dit weten in een interview met Gamesbeat. Na een vraag over hun support voor de aankomende consoles antwoorde hij dat ze een goede relatie hebben met alle consoles en een rol gaan spelen voor alle aankomende consoles.