Servers Devil’s Third gaan dit jaar al offline

Het is meestal zo dat de servers van een game met online-gameplay na launch een aantal jaar blijven draaien. Dit is helaas niet het geval met Devil’s Third.

De Nintendo Wii U-exclusive kwam eind augustus van het vorige jaar uit, maar op 29 december van dit jaar zal het al niet meer mogelijk zijn om de game online te spelen. Dit is nu nog alleen voor Japanse gamers van kracht, maar het zal heel vreemd zijn als de servers voor Europa wel online zouden blijven.

Devil’s Third zal wel gewoon in de Nintendo eShop worden aangeboden, maar dan als singleplayer-game. Het spel wordt daardoor vanaf 24 juni tegen een gereduceerde prijs aangeboden. Of dit ook het geval zal zijn in Nederland is nog even afwachten.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Eén gedachte over “Servers Devil’s Third gaan dit jaar al offline

Geef een reactie