Nieuwe off-screen footage Monster Hunter Generations

Nintendo World Report heeft nieuwe footage gedeeld van de game Monster Hunter Generations. Het betreft in dit geval de Engels-talige versie van de 3DS titel.

In Monster Hunter Generations zit de nieuwe Prowler-stand en zijn er aanpassingen gemaakt om beginners te helpen. Hierdoor wordt deze game de meest toegankelijke van de serie. In de Prowler mode krijg je controle over één van de Felyne personages uit de game waardoor je makkelijk kan beginnen met jagen en verzamelen. Elke missie in de game is te spelen in deze modus.

Bekijk hieronder de beelden:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie