Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Even voorstellen: twee nieuwe redacteuren op Daily Nintendo!

De Daily Nintendo crew is weer gegroeid. Vanaf vandaag zullen twee nieuwe redacteuren het team helpen om jullie van het laatste Nintendo nieuws te voorzien. Patrick en Patricia stellen zich voor.

[b]De Daily Nintendo crew is weer gegroeid. Vanaf vandaag zullen twee nieuwe redacteuren het team helpen om jullie van het laatste Nintendo nieuws te voorzien. Hieronder stellen Patrick en Patricia zich aan jullie voor.[/b]

 

Patrick

Mijn naam is Patrick Zwarts en je kunt mij onder de ‘wat oudere gamer’ onderbrengen. Ik ben namelijk al 40 jaar, maar nog steeds zijn games een deel van mijn leven. Mijn eerste aanraking met het fenomeen computerspelletjes was toen mijn vader met een Commodore VIC-20 thuiskwam. Daar zaten een heleboel games bij en meteen was ik verkocht. Mijn eerste console was de Nintendo Entertainment System en dit was meteen de eerste spelcomputer die ik met mijn eigen geld kocht. Ook alle spelcomputers en handhelds die hierna uitkwamen van de Japanse gigant heb ik gehad. Dit heeft er voor gezorgd dat Nintendo altijd een speciaal plekje in mijn hart heeft, ook al speel ik nu ook op consoles van Sony en Microsoft. Op het moment heb ik een (diep inademen) Nintendo 3DS, Wii U, PlayStation Vita, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. Mijn retro-consoles tel ik maar niet mee, anders wordt de lijst zo lang.

Buiten games ben ik ook heel erg fan van American Football en dan vooral de Amerikaanse NFL. Tevens ben ik regelmatig in de sportschool te vinden om flink aan de ijzers te trekken en ik ben heel erg geïnteresseerd in alles wat hiermee te maken heeft, zoals voeding en het belang van rust bij training.

Ik ben heel erg blij dat ik het team van Daily Nintendo mag versterken en heb er ook heel veel zin in. Ik ben al zeven jaar werkzaam geweest bij een andere website, die zich richtte op alle platformen, dus ik weet gelukkig al een beetje wat er allemaal komt kijken als je over games wilt gaan schrijven.

Mijn favoriete Nintendo-game: The Legend of Zelda – A Link To The Past

[img]https://dailynintendo.nl/wp-content/uploads/2016/03/A-Link-To-The-Past.jpg[/img]

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia Puister en ik ben momenteel 26 jaar oud.  Alhoewel games nu een groot deel uitmaken van mijn leven kwam ik er pas vrij laat mee in aanraking. Mijn allereerste game was Pokemon Silver, die ik samen met een Gameboy Color voor mijn 11e verjaardag kreeg. Vanaf dat moment was ik echter helemaal verkocht.  De manier waarop games je verhalen kunnen laten beleven in plaats van ze alleen maar te laten zien vind ik het mooiste wat er is.  Momenteel ben ik dan ook de trotse eigenaar van zowel een Wii U als een 3DS, waar ik inmiddels een heel scala aan games voor heb verzameld.

Naast games ben ik eigenlijk vooral bezig om mijn verhalen van de grond te krijgen. Ik ben gefascineerd door storytelling, iets waar ik ook op afgestudeerd ben. Dat betekent vooral dat ik bezig ben met verhalen en de manier waarop ze verteld kunnen worden. Zelf hou ik dat vaak bij fictie door zelf verhalen te schrijven en Visual Novels te ontwikkelen, maar toen ik de kans zag om als redacteur bij Daily Nintendo aan de slag te gaan kon dat niet laten liggen.  Ik ben dan ook superblij dat zij mij een kans hebben gegeven, en kan niet wachten om voor jullie op zoek te gaan naar het laatste nieuws!

Mijn favoriete Nintendo-game: Final Fantasy Tactics Advance

[img]https://dailynintendo.nl/wp-content/uploads/2016/06/FFT.jpg[/img]