Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mighty No. 9 krijgt launch trailer

Mighty No. 9 zal deze week dan eindelijk verschijnen en krijgt daarom vandaag een launch trailer welke je hieronder kunt bewonderen.

Mighty No. 9 zal deze week dan eindelijk verschijnen en krijgt daarom vandaag een launch trailer welke je hieronder kunt bewonderen.

Mighty No. 9 wordt ook wel gezien als de spirituele opvolger van Mega Man. De game wordt een actievolle platformer. Het verhaal van Mighty No. 9 draait vooral om Beck, een zwakke robot die zich kan transformeren en vecht in een speciale competitie als onderdeel van de Mighty Numbers, de sterkste robots in de wereld. Beck is echter de enige robot die gespaard blijft van een virus die verplicht om de mensheid uit te roeien. Ga jij de game in huis halen?