Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Take -Two zeer geïnteresseerd in Nintendo NX

Ontwikkelaar Take-Two, onder andere bekend van de enorm populaire GTA spellen, heeft aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn in de Nintendo NX.

Ontwikkelaar Take-Two, onder andere bekend van de enorm populaire GTA spellen, heeft aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn in de Nintendo NX.

Strauss Zelnick, CEO bij  Take -Two, het moederbedrijf van zowel Rockstar Games als 2K Games, heeft laten weten dat ze veel interesse hebben in de NX. Natuurlijk betekent dit niet 100% garantie voor een game van hun op de NX, het is goed te horen dat ze aankomende hardware van Nintendo goed ontvangen. Strauss Zelnick zei het volgende over de Nintendo NX

It could be very exciting. You never want to count Nintendo out. They go quiet for a while and then they come to market and do something really exciting. We are very interested and watching closely the development of what Nintendo plans to do next.

Wellicht in de toekomst wel een GTA game op de NX? Ongetwijfeld zal de release van een dergelijke game de verkopen van de NX goed gaan doen.