[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

xenoblade

Vincent
Gespeeld: Xenoblade Chronicles X
Gekocht: Animal Crossing amiibo Card Album 4

Afgelopen week heb ik niet zo heel veel games gespeeld. De grootste boosdoener was de E3 die al mijn aandacht opeiste, maar toch heb ik wat tijd gevonden om naar mijn mening een van de beste Wii U-titels te spelen: Xenoblade Chronicles X. In de game heb ik bijna de helft ontdekt en verkent en zit qua verhaal op het einde. Telkens weet de game mij te verbazen met verborgen locaties en vijanden, maar zit qua level nog wat aan de ondergrens om deze te verslaan. De komende dagen zal ik wederom op planeet Mira te vinden zijn. Mocht jij ook Xenoblade Chronicles X spelen en samen een missie willen doen, laat het even weten. Mijn NNID is TheLegendofVince.

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

9 gedachten over “[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Geef een reactie