Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe details én gameplay beelden van 3DS RPG Ever Oasis

Ever Oasis is een actie-RPG welke zich in de woestijn afspeelt. De game wordt ontwikkeld door Grezzo Games onder leiding van Koichi Ishii. Geen kleine jongen, hij was in het verleden de director van de Mana-serie, Final Fantasy, Final Fantasy II, Final Fantasy III en Final Fantasy XI.

Tijdens de afgelopen E3 werd er onverwachts een gloednieuwe 3DS titel aangekondigd; Ever Oasis.

Ever Oasis is een actie-RPG welke zich in de woestijn afspeelt. De game wordt ontwikkeld door Grezzo Games onder leiding van Koichi Ishii. Geen kleine jongen, hij was in het verleden de director van de Mana-serie, Final Fantasy, Final Fantasy II, Final Fantasy III en Final Fantasy XI. In de game ben jij leider van een oase en ga je op avontuur in de woestijn, geholpen door watergeest Isuna. Als gekozen ‘Seedling’ moet jij zorgen dat er weer een een mooie oase wordt gebouwd in de woestijn.

Uiteraard kom je dan ook de nodige vijanden tegen én zul je puzzels moeten oplossen. De strijd met je tegenstanders ga je aan in real time gevechten. Tijdens gevechten kun je tussen drie personages in je team wisselen. Door puzzels op te lossen verzamel je nieuwe grondstoffen en materialen die je nodig hebt op jouw missie. Ook moet je de nodige dungeons gaan doorzoeken. Door je gevonden grondstoffen te bewerken, kun je spullen maken om te verkopen of voor jezelf gebruiken om dingen bijvoorbeeld te upgraden. Een mutliplayer mode zal niet aanwezig zijn in het spel. De game moet in 2017 naar de 3DS komen. Nieuwe beelden zie je hieronder.