[Exclusief] Interview Producer LEGO Star Wars The Force Awakens

Kevin heeft de Producer van LEGO Star Wars The Force Awakens gesproken over het maken van LEGO games. Hier vind je een montage van het interview.

Nog even en dan komt LEGO Star Wars The Force Awakens naar de winkels. In dit avontuur maken we kennis met de avonturen uit de meest recente Star Wars film. Daily Nintendo ging in ieder geval op een avontuur en was daarbij in staat om de Producer van LEGO Star Wars The Force Awakens te interviewen om meer in-depth-informatie te ontvangen over deze intergalactische game.

English: This Interview is spoken in English.
Nederlands: Het interview is in het Engels opgenomen.

Kevin de Bruin

Redacteur en Communicatie Manager. Mijn naam is Kevin en ik schrijf graag over van alles en nog meer. Bij dezen ben ik gaan schrijven voor Daily Nintendo om jullie te voorzien van het laatste Nintendo nieuws. Als aanhanger van die 'softe' Nintendo Games, doe ik met alle liefde verslag.

Eén gedachte over “[Exclusief] Interview Producer LEGO Star Wars The Force Awakens

Geef een reactie